Pinterest Twitter Youtube Facebook Facebook Alt Instagram Mail RS Close Arrow Right Small Arrow Right Small Arrow Left Arrow Left Carret down Carret Left Carret Right Search Burger color Star Store Pin Marker Pencil Pastel

Please rotate your device

POSCA PENCIL

Hout is een veel gebruikte ondergrond voor plastische kunst en decoratie. Hout is rigide en gemakkelijk te bewerken en wordt vaak gekozen vanwege het warme aspect. In de vorm van een object is het een originele ondergrond voor een creatie.

 

Voorbereiden

Alle oppervlakken op basis van hout of natuurlijk hout zijn geschikt voor gebruik met de POSCA PENCIL. Gladde vlakken hebben de voorkeur voor fijn werk, maar de hechtingseigenschappen van de pastel maken het mogelijk de tool ook te gebruiken op bruut, onbewerkt hout. Het potlood kan zelfs op gelakt hout worden gebruikt.

Op donker hout komen de kleuren mooi tot hun recht met een contrasteffect. Van een eenvoudig kratje tot een gelakt object, de mogelijkheden zijn oneindig en door op de stift te drukken, geef je de kleur intensiteit.

 

Fixeren

Dankzij de aanzienlijke concentratie olie en was in de POSCA PENCIL, zijn de lijnen van nature resistent. Je kunt een extra beschermlaag aanbrengen, bijvoorbeeld met een spraylak. Over het algemeen geldt dat hoe poreuzer het oppervlak, hoe meer de kleur in de vezels dringt en hoe duurzamer de kleur is. Op een glad oppervlak beschermt de laklaag tegen wrijving en krassen.
 

Bekijk alle ondergronden