Pinterest Twitter Youtube Facebook Facebook Alt Instagram Mail RS Close Arrow Right Small Arrow Right Small Arrow Left Arrow Left Carret down Carret Left Carret Right Search Burger color Star Store Pin Marker Pencil Pastel

Please rotate your device

Posca Verfmarker

AQUARELLEERBAAR
De verf van POSCA is “aquerelleerbaar”: ze kan verdund worden om een vervagingseffect te verkrijgen. De bewerking gebeurt voor het drogen: gebruik een penseel dat vooraf in water gedrenkt is en verwerk onmiddellijk de verf op de ondergrond voor de gewenste weergave.

MENGBAAR
Zolang de verf nat is, kan u de kleuren op de ondergrond mengen door ze met de punt of met een penseel te verzachten om zo oneindig veel tinten te creëren. Als de punt vuil is, hoeft u ze alleen maar te reinigen en de marker opnieuw op te starten om de oorspronkelijke kleur te verkrijgen.

 

OVERSCHILDERBAAR
De dichte, dekkende POSCA-verf is perfect overschilderbaar!
Donkere kleuren kunnen worden aangebracht op lichte kleuren, net zoals lichte kleuren op donkere kleuren. En dankzij de snelle droging kunt u makkelijk overschilderen zonder bramen.

BLAZEN
Met de “blaas”-techniek is het mogelijk om een vervagingseffect te verkrijgen dat typisch is voor street art, vergelijkbaar met het effect dat wordt verkregen met spuitbussen.
U hoeft enkel krachtig (maar beheerst!) te blazen op de punt van de POSCA die u behoorlijk met verf hebt doordrenkt.
Deze techniek werkt ideaal met de brede punten: PC-5M, PC-7M, PC-8K en PC-17K.