Pinterest Twitter Youtube Facebook Facebook Alt Instagram Mail RS Close Arrow Right Small Arrow Right Small Arrow Left Arrow Left Carret down Carret Left Carret Right Search Burger color Star Store Pin Marker Pencil Pastel

Please rotate your device

POSCA PASTEL

Een van de grote voordelen van schilderdoek is dat het in veel verschillende formaten verkrijgbaar is. Bovendien kunnen op doek gemakkelijk technieken worden gecombineerd.
Dankzij de verschillende mogelijkheden en de resistentie en lichtheid van het materiaal, is dit de favoriete ondergrond van veel artiesten.
Met of zonder lijst, klassieke, urban of eigentijds, alle is mogelijk.

 

Voorbereiden

Op doek kunnen met POSCA PASTEL schetsen worden gemaakt of kunnen gemakkelijk vlakken worden ingekleurd. De romige textuur laat zich gemakkelijk aanbrengen en laat het geweven aspect van de ondergrond mooi tot zijn recht komen.
Bij experimenteel schilderwerk kan de PASTEL met olie of verdund met benzine worden gebruikt. Uitgestreken met een penseel wordt het resultaat transparant. Met acryl is het resultaat permanent aangezien dit niet in water oplosbaar is.
POSCA PASTEL kan gebruikt worden in alle fases van de creatie, vanaf het ontwerp tot en met gedetailleerde afwerkingen.

 

Fixeren

Het heeft altijd de voorkeur een laagje lak op een creatie op doek aan te brengen omdat het doek anders onbeschermd aan de muur hangt.
Je kunt hier een universele spraylak voor gebruiken.

 

Alle ondergronden bekijken