Pinterest Twitter Youtube Facebook Facebook Alt Instagram Mail RS Close Arrow Right Small Arrow Right Small Arrow Left Arrow Left Carret down Carret Left Carret Right Search Burger color Star Store Pin Marker Pencil Pastel

Please rotate your device

Stof, textiel en huiden

Posca Verfmarker

Textielstoffen en huiden zijn materialen die in alle culturen verankerd zijn, of ze nu van natuurlijke of synthetische materialen zijn gemaakt.
Ze worden voornamelijk gebruikt voor kleding, huisinrichting en decoratie.
Met POSCA is het gemakkelijk om deze ondergronden, die tot ons dagelijks leven behoren, te personaliseren en customizen.
Bovendien kunt u, door het bevestigingsadvies op te volgen, uw creaties een permanent karakter te geven.

Voorbereiding 

Voordat u op textielstof begint te werken, moet u deze machinaal bewerken om industriële grondverven te verwijderen als de stof nieuw is of het eventuele vuil te verwijderen als ze al gebruikt is.
Veeg met een vochtig doek over huiden zoals leer of skai en laat ze drogen. Bij daim of suède moet u die voorzichtig borstelen met een zachte borstel.

De POSCA-effecten die u kan bereiken op textiel of huiden zijn mengbaarheid en overschilderbaarheid.
De POSCA zal altijd sterker geabsorbeerd worden door natuurlijke materialen. Wij raden u aan om een absorberende ondergrond onder het materiaal te gebruiken (bijvoorbeeld papier).
De droogtijden en het aantal lagen dat nodig is om een uniform resultaat te verkrijgen zijn variabel en visueel merkbaar.

Vaststelling

Als het werk klaar en droog is, kunt u het achterstevoren instrijken, zonder stoom. Hou rekening met de temperatuur van uw strijkijzer naargelang van het gebruikte materiaal.
U kunt bakpapier tussen het strijkijzer en het materiaal plaatsen om het beter te beschermen.
Als het gebruikte materiaal geen strijkijzer kan verdragen of niet gestreken mag worden, kan u uw creatie fixeren met een haardroger, op 30cm afstand en in kleine cirkelvormige bewegingen.

 

Bekijk alle ondergronden