Pinterest Twitter Youtube Facebook Facebook Alt Instagram Mail RS Close Arrow Right Small Arrow Right Small Arrow Left Arrow Left Carret down Carret Left Carret Right Search Burger color Star Store Pin Marker Pencil Pastel

Please rotate your device

POSCA PASTEL

Plastic is overal om ons heen. Opaak, gekleurd of transparant, poreus of glad, er zijn een groot aantal personaliseringsondergronden gemakkelijk te verkrijgen.

 

Voorbereiden

Er is geen speciale voorbereiding van het plastic nodig, maar poreuze soorten bieden meer hechting en het POSCA PASTEL resultaat is dan duurzamer. Het romige aspect van de was blijft meer of minder gemakkelijk aan de oppervlakte.

Het transparante aspect van plastic kan een voordeel zijn voor bepaalde creaties en POSCA PASTEL kan met andere technieken worden gecombineerd.

 

Fixeren

Op ruwe ondergronden is de hechting goed, maar op andere, gladde soorten kan bescherming nodig zijn. Een laagje acrylbindmiddel aanbrengen met een penseel werkt als een beschermende laagje.
Zonder bescherming staat POSCA PASTEL bloot aan wrijving en kan als er hard wordt gedrukt met een doek worden verwijderd.

 

Alle ondergronden bekijken