Pinterest Twitter Youtube Facebook Facebook Alt Instagram Mail RS Close Arrow Right Small Arrow Right Small Arrow Left Arrow Left Carret down Carret Left Carret Right Search Burger color Star Store Pin Marker Pencil Pastel

Please rotate your device

Déborah DNART, uiterst creatieve nomade

15.07.2024

DNART is een uiterst creatieve nomade, een jonge Frans-Vietnamese kunstenares afkomstig van Bordeaux. Nadat ze een POSCA-koffer gewonnen had tijdens een wedstrijd in 2013, is ze aan een razend tempo begonnen alle voorwerpen die ze in haar omgeving vond te versieren.

Tijdens haar eerste lange reis naar Australië kreeg ze zin om dit soort expedities in het buitenland te herhalen om haar verbeelding te voeden door zich onder te dompelen in volstrekt verschillende culturen. Ze bleven haar smaak en nieuwsgierigheid naar plaatselijke creatieve hobby’s aanscherpen: zo heeft ze haar eigen stijl kunnen vinden en verfijnen. Met een stijl die sterk doordrongen is door de plantenwereld perfectioneert ze haar kleurenbeheersing bij haar illustraties en andere zeer gedetailleerde creaties. Dit verlangen naar finesse is terug te vinden in verschillende tatoeageculturen, waarvan ze alle codes tijdens haar reizen heeft verworven. Ze komt enigszins gewone voorwerpen met de POSCA “tatoeëren”. Juwelen, decoratie, modeaccessoires, glazen flesjes… door haar behoefte aan ontwerpen en prettig samenwerken kan zij experimenteren met een brede waaier aan ondergronden. De oppervlakken van de materialen waarmee ze werkt blijven altijd herkenbaar. Ze brengt haar artistieke bijdragen dan ook op een harmonieuze manier om ze naar een hoger niveau te tillen zonder ze te verstikken. Door te reizen, haar gehechtheid aan de natuur en de hernieuwde zoektocht naar inspiratie lijkt kunstenares DART dit evenwicht bereikt te hebben, in perfecte harmonie met haar levensstijl! Een voorbeeld om te volgen als je wil doorgaan met je verlangen om creatieve hobby’s te beoefenen!

Het advies van Posca
Ontdek de ondergronden die DNART gebruikt
Ontdek andere artikels